Behandlingar

Akupunktur

Enl TCM behandlas hela kroppen för att komma åt både symptom och grundorsak. Vid en behandling så gör jag en ingående anamnes för att kunna skapa en individuell behandling för just dig.

Akupunktur - boost

Vid akupunktur- boost används punkter som är speciellt utvalda för att balansera, optimera och boosta kroppen. Ökar immunförsvaret, reducerar stress, ger avslappning, ger bättre sömn m.m.

Ansiktsbehandling m. akupunktur

Detta är inte bara en ansiktsbehandling då den ger energi och avslappning till hela kroppen. Estetisk ansiktsakupunktur kallas ibland ”ansiktslyft utan kniv” eftersom det syns efter bara ett par behandlingar.

Öronakupunktur

I öronen återfinns punkter för hela kroppen. Här sätts ofta s k långtidsnålar som fortsätter behandlingen i flera dagar. Öronakupunktur är bra för bl a smärta, stress och PMS besvär

CranioSacral terapi

I kraniosakral behandling används bara händerna för att på ett mjukt sätt hjälpa kroppen att komma i balans. Mycket avslappnande och behagligt.

Blodanalys

I en blodanalysbehandling så tittar jag på ditt blod i mikroskop för att kunna gå på djupet med problem. Jag använder mig även av bioresonans vilket är ett sätt att scanna kroppen för att utvärdera och lösa ev problem.

Koppling rygg

Bindvävsmassage. Med kopporna skapas ett vakuum som lyfter upp hud och bindväv och ökar blodgenomströmningen. Med koppling blir musklerna mjuka och smärta minskar.

Öronljusbehandling

Öronljus är gammal indiansk behandling, den har använts i omkring 3000 år. Behandlingen är avslappnande. Bra för bl a vaxproppar och tryckreglerar vid huvudvärk och bihåleproblem, tinnitus och lock för öronen.